Alennus

Drop Design Fire

2050.00  995.00 

 

Drop Design Fire on upea designtulisija, joka mukailee Vuoden Designteko -palkitun Drop-altaan muotoja. Drop Design Fire on altaan tavoin valmistettu erittäin laadukkaasti, materiaalia säästämättä ja viimeistelyn jälkeen panostaen. Se on erittäin kestävä ja tulisijan materiaalina on käytetty 3mm kylmävalssattua terästä, joka on pintakäsitelty korkeakuumakestoisella jauhemaalilla. Tuhkalaatikon materiaali ruostumatonta terästä, jalan sisällä on lämpösuojana palovilla, jotta tulisijan kuumuus ei etene jalkaan asti ja sitä myöten esim. terassiin.

 

Drop Design Fire on ainutlaatuisen monipuolinen tulisija ja sitä voi ulkosalla käyttää polttopuilla sekä hiilillä ja soveltuu myös grillaamiseen. Tähän tarjoukseen kuuluu mukaan myös neliön mallinen musta kansi, jonka kanssa tulisija muuntautuu pöydäksi ja joka pitää veden ja roskat loitolla, kun tulisijaa ei käytä.

 

Suomessa suunniteltu ja korkeatasoisena käsityönä valmistettu Drop-designtuli on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla.

 

Drop Design Fire sisältää:
– Tulisijan jalalla
– Tulisijaan sopivan neliönmallisen kannen, jonka avulla tulisijasta saadaan terassille tyylikäs pöytä

 

Drop Design Firen toimitusaika on 1-2 viikkoa ja toimitetaan kotipihaan asti.

 

Osasto:
Kuvaus

 

 

Lisätiedot
Paino 60 kg
Mitat 76 x 76 x 40 cm