Sähkölämmitin 9 kW

650.00 

 

Dropin tehokkaampi 9 kW sähkölämmitin mahdollistaa altaan veden lämmittämisen helposti sähköllä. Lämmittimessä on säädettävä termostaatti, josta voit säätää toivomasi veden lämpötilan ja nauttia Drop-altaasta milloin vain ilman odottamista. Kansi auki ja nauti!

 

HUOM! 9 kW sähkölämmitin vaatii voimavirran. Tarkistathan kohteesi kytkentämahdollisuudet.

 

Ympärivuotiseen, aina valmiiseen altaaseen tarvitset lämmittimen lisäksi altaan koko rungon eristyksen, suodatinjärjestelmän sekä eristekannen. Yhdessä eristyksien kanssa sähkönkulutus saadaan erittäin matalaksi, noin 1 € / päivä. Sähkölämmitin liitetään suodatinkiertoon, jolloin allasvesi pysyy puhtaana usean kuukauden ajan. Suodatinjärjestelmä vastaa vesikierrosta, kun altaaseen on valittu sähkölämmitys.

 

3 kW sähkölämmitin on riittävän tehokas tavalliseen käyttöön, paitsi kovimmilla pakkasilla kylpiessä voi veden lämpötila lähteä pikkuhiljaa laskemaan, etenkin jos kylvetään pitkiä aikoja kansi auki.

Kuvaus
  • 9 kW vaatii voimavirran. Tarkistathan kohteesi kytkentämahdollisuudet.
  • Sähkölämmittimessä on  kontaktorit ja digitaalinen säätöpaneeli, josta on nähtävillä allasveden nykyinen ja asetettu lämpötila.
  • Sähkölämmittimen asennuksesta tulee vastata sähköalan ammattilainen.
  • Sähkölämmitin vaatii suodatinjärjestelmän, joka vastaa vesikierrosta.
  • 9 kW sähkölämmitin lämmittää vettä noin 3-5 astetta tunnissa (pidempi lämmitysaika vain altaan käyttöönoton ja vedenvaihdon yhteydessä).
  • Talvikäyttöä varten laitteiston tulee pysyä lämpimässä tilassa. Suosittelemme eristykseksi koko rungon eristys -vaihtoehtoa. Jos allas otetaan pois käytöstä talven ajaksi, on altaan tekniikka otettava sisätiloihin lämpimään.