Alennus

Sähkölämmitin 3 kW

395.00  370.00 

 

Dropin tehokas 3 kW sähkölämmitin mahdollistaa veden lämmittämisen helposti sähköllä. Lämmittimessä on säädettävä termostaatti, josta voit säätää toivomasi veden lämpötilan ja nauttia Drop-altaasta milloin vain ilman odottamista. Kansi auki ja nauti!

 

Ympärivuotiseen, aina valmiiseen altaaseen tarvitset lämmittimen lisäksi altaan rungon eristyksen, suodatinjärjestelmän sekä eristekannen. Yhdessä eristyksien kanssa sähkönkulutus saadaan erittäin matalaksi, noin 1 € / päivä. Sähkölämmitin liitetään suodatinkiertoon, jolloin allasvesi pysyy puhtaana usean kuukauden ajan. Suodatinjärjestelmä vastaa vesikierrosta, kun altaaseen on valittu sähkölämmitys.

 

3 kW sähkölämmitin vaatii kytkennän 16A sulakkeen taakse, tarkistathan kohteesi kytkentämahdollisuudet.

Kuvaus
  • Sähkölämmittimen asennuksesta tulee vastata sähköalan ammattilainen.
  • Sähkölämmitin vaatii suodatinjärjestelmän, joka vastaa vesikierrosta.
  • 3 kW sähkölämmitin lämmittää noin 1-2 astetta tunnissa (pidempi lämmitysaika vain altaan käyttöönoton ja vedenvaihdon yhteydessä).
  • 3 kW sähkölämmitin vaatii kytkennän 16A sulakkeen taakse, tarkistathan kohteesi kytkentämahdollisuudet.
  • Talvikäyttöä varten laitteiston tulee pysyä lämpimässä tilassa. Suosittelemme eristykseksi koko rungon eristys -vaihtoehtoa. Jos allas otetaan pois käytöstä talven ajaksi, on altaan tekniikka otettava sisätiloihin lämpimään.