pH Minus / 1,5 kg

13.00 

 

PH-Minuksen avulla säädetään liian korkeaa pH-arvoa (kova vesi). Veden oikea pH-taso tulisi pitää 7,0 ja 7,4 välillä. Muista tarkistaa allasveden pH-arvo säännöllisesti. Desinfiointiaineiden tarve riippuu siitä, onko veden pH-arvo neutraali.

Osasto: Avainsana tuotteelle
Kuvaus

Drop Original -altaan täyttömäärä on n. 1500 litraa. Täyttömäärä riippuu myös siitä, kuinka monta ihmistä kylpee samanaikaisesti. Normaalisti veden pinta on hyvä pitää n. 15 cm altaan reunaa matalampana. Ohjeet pH-Minus -aineelle ovat suuntaa antavia esimerkkejä ja annostelumäärät ovat laskettu 1500 litran mukaan.

Jos pH-arvo on yli 7,4, sitä tulee laskea lisäämällä veteen pH Miinusta. pH-aine liuotetaan ämpäriin, jossa on puhdasta vettä. Lisää ämpäriin 22,5 g jauhetta (se laskee pH-arvoa 0,2 1500 litrassa vettä). Kaada vesi ämpäristä altaaseen kiertovesipumpun ollessa käynnissä. Tulos voidaan testata noin 15 minuutin kuluttua.

Säilytä tuote pystyasennossa alkuperäispakkauksessa lasten ulottumattomissa, suojassa jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.  Mikäli Drop-altaan vetesi pH-arvo on liian matala, täältä löydät pH Minus -aineen.