DROP Original Deluxe – Aina valmis allaspaketti 9kW sähkölämmityksellä

6590.00 

 

 

Dropin Deluxe -allaspaketti tehokkaammalla sähkölämmityksellä. Tässä paketissa on todellakin sitä arjen luksusta! Tämä allaspaketti on niille, jotka haluavat altaansa ”kaikilla herkuilla”. Voit säätää juuri sinulle sopivan veden lämpötilan ja nauttia kylvyistä ympärivuotisesti. Kansi auki ja nauti!

Deluxe -aina valmis 9 kW allaspaketin sisältö:

 

 

Tämän mallin koko rungon eristys, yhdessä altaan pohjaan ruiskutetun polyuretaani eristyksen kanssa, takaavat markkinoiden parhaan lämmöneristyksen. Upean eristekannen kanssa saadaan lämmöneristys huippuluokkaiseksi ja sähkökustannukset erittäin matalaksi. Vuoden ympäri 37-asteessa pidettävän altaan sähkönkulutuksen keskiarvo on vain 1 € päivässä.

 

Altaan pohjaan integroitu kauko-ohjattava LED-allasvalo takaa loistavan tunnelman pimeinäkin iltoina. Rentouttava ilmaporejärjestelmä lisää ripauksen arjen luksusta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut, integroidut juomatelineet, tuovat altaalle upean yksityiskohdan lisäksi myös käytännöllisyyttä.

 

Tämän allaspaketin suodatusjärjestelmän avulla altaan vedenvaihto on tarpeellinen vain noin kolme kertaa vuodessa, käytöstä riippuen. Tehokas suodatusjärjestelmä yhdessä UV-järjestelmän kanssa takaavat huolettoman ja helppokäyttöisen kylpykokemuksen. UV-järjestelmän tehokas puhdistus vähentää allaskemikaalien tarvetta huomattavasti.

 

Allas 9 kW sähkölämmittimellä sopii esimerkiksi sellaisiin kohteisiin, jossa allas on runsaassa käytössä tai kylvetään kovilla pakkasilla. Huom. 9 KW sähkölämmitin vaatii voimavirran.

 

Altaan läpiviennit on määritetty valmiiksi, kuten myös huoltoluukun sijainti. Tarkemmat tiedot teknisistä tiedoista saat asiakaspalvelustamme.

 

Allaspaketin hintaan lisätään toimitusmaksu 195 €, joka kattaa toimituksen kuorma-autolla koko Manner-Suomeen.

 

Meiltä myös saatavilla käytännölliset lisäpalvelut helpottamaan asennusta. HUOM! Lisäpalveluissa on paikkakuntarajoituksia.

 

Nostopalvelu 495 €

  • sisältää altaan noston sijoituskohteeseen Hiab-nosturilla.

Allastekniikan asennuspalvelu 395 €

  • suodattimen kasauksen ja asennuksen
  • lämmittimen asennuksen ja kytkemisen
  • tekniikan kiinnittämisen altaaseen sekä toimivuuden testaamisen.

 

 

Valitse alla olevasta valikosta altaan väri, klikkaa Lisää ostoskoriin -nappia ja etene tilauslomakkeelle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): DROP Original Deluxe - Aina valmis allaspaketti 9kW sähkölämmityksellä Osasto:
Kuvaus

HUOM! 9 kW sähkölämmitin vaatii voimavirran. Tarkistathan kohteesi kytkentämahdollisuudet.

 

Sähkölämmittimen asennuksessa sekä muissa sähköasennuksissa tulee aina käyttää sähköalan ammattilaista. Suodatin tulee koota ja asettaa ennalta määrättyyn laitetilaan. Altaalle on määritetty huoltoluukun, porenapin ja poistoputken sijainti valmiiksi. Asiakkaan osoittama sähköasentaja vastaa sähköasennuksesta sekä tekniikan ajastamisesta.

Sähkölämmittimessä on kontaktorit ja digitaalinen säätöpaneeli, josta on nähtävillä allasveden nykyinen ja asetettu lämpötila.

9 kW sähkölämmitin lämmittää vettä noin 3-5 astetta tunnissa (pidempi lämmitysaika vain altaan käyttöönoton ja vedenvaihdon yhteydessä).

 

Valmiisiin allaspaketteihin ei voi tehdä muutoksia. Kysy aiheesta lisää asiakaspalvelusta.

 

Allaspaketin asennus- ja käyttöohjeet

 

Lisätietoja Drop-altaan mitoista ja teknisistä ominaisuuksista löydätte ohjesivuiltamme: Mitat & Usein kysyttyä.

 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivatonta.

Lisätiedot
Paino 255 kg
Mitat 220 × 220 × 105 cm