Alennus

DROP Original Deluxe – Aina valmis allaspaketti 3kW sähkölämmityksellä

7488.55  5990.00 

 

Tässä paketissa on todellakin sitä arjen luksusta! Tämä allaspaketti on niille, jotka haluavat altaansa ”kaikilla herkuilla”. Voit säätää juuri sinulle sopivan veden lämpötilan ja nauttia kylvyistä ympärivuotisesti. Kansi auki ja nauti!

Tämä Deluxe -aina valmis allaspaketti sisältää:

 

 

Tämän mallin koko rungon eristys, yhdessä altaan pohjaan ruiskutetun polyuretaani eristyksen kanssa, takaavat markkinoiden parhaan lämmöneristyksen. Upean eristekannen kanssa saadaan lämmöneristys huippuluokkaiseksi ja sähkökustannukset erittäin matalaksi. Vuoden ympäri 37-asteessa pidettävän altaan sähkönkulutuksen keskiarvo on vain 1 € päivässä.

 

Altaan pohjaan integroitu kauko-ohjattava led-valosarja takaa loistavan tunnelman pimeinäkin iltoina. Rentouttava porejärjestelmä lisää ripauksen arjen luksusta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut, integroidut juomatelineet, tuovat altaalle upean yksityiskohdan lisäksi myös käytännöllisyyttä.

 

Tämän allaspaketin suodatusjärjestelmän avulla altaan vedenvaihto on tarpeellinen vain noin kolme kertaa vuodessa, käytöstä riippuen. Tehokas suodatusjärjestelmä yhdessä UV-järjestelmän kanssa takaavat huolettoman ja helppokäyttöisen kylpykokemuksen. UV-järjestelmän tehokas puhdistus vähentää allaskemikaalien tarvetta huomattavasti.

 

Altaan läpiviennit on määritetty valmiiksi, kuten myös huoltoluukun sijainti. Tarkemmat tiedot teknisistä tiedoista saat asiakaspalvelustamme.

 

Allaspaketin hintaan lisätään toimitusmaksu 195 €, joka kattaa toimituksen kuorma-autolla koko Manner-Suomeen.

 

Meiltä myös saatavilla käytännölliset lisäpalvelut (PK-Seutu, Turku, Tampere ja Pori) helpottamaan asennusta.

 

sisältää altaan noston sijoituskohteeseen Hiab-nosturilla

sisältää suodattimen kasauksen ja asennuksen

lämmittimen asennuksen ja kytkemisen

 

Valitse alla olevasta valikosta altaan väri, klikkaa Lisää ostoskoriin -nappia ja etene tilauslomakkeelle.

Poista
tuotetunnus (SKU) DROP Original Deluxe - Aina valmis allaspaketti 3kW sähkölämmityksellä Osasto:
Kuvaus

Sähkölämmittimen asennuksesta tulee vastata sähköalan ammattilainen. Suodatin ja UV-järjestelmä tulee koota ja asettaa ennalta määrättyyn laitetilaan. Altaalle on määritetty huoltoluukun, porenapin ja poistoputken sijainti valmiiksi.

 

Allaspaketin asennus- ja käyttöohjeet

 

Lisätietoja Drop-altaan mitoista ja teknisistä ominaisuuksista löydätte ohjesivuiltamme: Mitat & Usein kysyttyä

 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivatonta.