Alennus

DROP Original – allaspaketti kamiinalla

5747.00  4390.00 

 

Dropin kamiinapaketin avulla pääset nauttimaan puulämmitteisistä kylvyistä ympäri vuoden. Paketti sisältää kaiken tarvittavan perinteiseen puukamiinalla varustetun altaan käyttöön:

 

 

Erittäin tehokas kamiina tarjoaa markkinoiden huippua edustavan lämmitysajan. Altaan polyuretaanieristyksen ja eristekannen ansiosta vesi lämpenee nopeammin sekä vastaavasti pysyy lämpimänä pidempään. Kannen avulla pidät myös roskat loitolla. Kamiinan läpiviennit on määritetty valmiiksi, oheisen kuvan mukaisesti. Tarkemmat tiedot teknisistä asioista saat asiakaspalvelustamme.

 

Allaspaketin hintaan lisätään toimitusmaksu 195 €, joka kattaa toimituksen kuorma-autolla koko Manner-Suomeen.

 

Meiltä myös saatavilla lisäpalveluna (PK-seutu, Turku, Tampere ja Pori) nostopalvelu helpottamaan asennusta. Nostopalvelu sisältää altaan noston sijoituskohteeseen Hiab-nosturilla.

 

 

Valitse alla olevasta valikosta altaan väri, klikkaa Lisää ostoskoriin -nappia ja etene tilauslomakkeelle.

Poista
tuotetunnus (SKU) DROP Original - allaspaketti kamiinalla Osasto:
Kuvaus

Allaspaketin asennus- ja käyttöohjeet.

 

Lisätietoja Drop-altaan mitoista ja teknisistä ominaisuuksista löydätte ohjesivuiltamme: Mitat & Usein kysyttyä.

 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivatonta.

 

HUOM! Kamiina on valmistettu merivettä kestävästä 3 mm:n merialumiinista, jolla on erinomainen lämmönjohtavuus. Kamiinan etupaneli on pulverimaalattua terästä. Merialumiinikamiinan elinikä on hyvin pitkä, mutta materiaali ei ole täysin ruostumaton ja se saattaa siksi ruostua ajan myötä. Kamiinan etupaneliin saatavilla myös täysin ruostumaton malli, jolla saat kamiinaan lisää käyttöikää ja näyttävyyttä! Kysy lisää asiakaspalvelusta!