DROP Low – Allaspaketti sähkölämmityksellä

4390.00 

 

Drop Low ulkoporeallas on erinomainen vaihtoehto pihoille, joissa terassin korkeus on rajoitettu, tai allasta ei haluta upottaa terassiin. Kolmanneksen matalampi Low-malli on muuten saman kokoinen kuin isoveljensä Drop Original, mutta jalkatila on nostettu lähes istuimen korkeudelle. Tämä mahdollistaa upotuksen esimerkiksi rivitalojen matalille terasseille tai kattoterasseille. Käytännöllisyydestä tai ergonomiasta ei tarvitse tinkiä, sillä Drop Low myötäilee muuten täysin ikonisen Drop Original -mallin muotoja.

 

Tämä upea Drop Low – allaspaketti sisältää kaiken tarvittavan tyylikkäisiin kylpyhetkiin. Paketin sisältö:

 

 

Vuoden ympäri 37-asteessa pidettävän altaan sähkönkulutuksen keskiarvo on vain 1 € päivässä. Kauko-ohjattava led-allasvalo mahdollistaa monipuolisilla säädöillään aina sopivan valaistuksen kylpyhetkiin. Suodatinjärjestelmän avulla altaan vedenvaihto on tarpeellinen vain noin 3 kertaa vuodessa, käytöstä riippuen. Tehokas suodatusjärjestelmä ja säädettävä termostaatti takaavat huolettoman ja helppokäyttöisen kylpykokemuksen ympäri vuoden.

 

Altaan läpiviennit on määritetty valmiiksi, kuten myös huoltoluukun sijainti. Tarkemmat tiedot teknisistä asioista saat asiakaspalvelustamme.

 

Allaspaketin hintaan lisätään toimitusmaksumme 195 €, joka kattaa toimituksen kuorma-autolla koko Manner-Suomeen.

 

Meiltä myös saatavilla käytännölliset lisäpalvelut helpottamaan asennusta. HUOM! Lisäpalveluissa on paikkakuntarajoituksia.

 

Nostopalvelu 495 €

  • sisältää altaan noston sijoituskohteeseen Hiab-nosturilla

Allastekniikan asennuspalvelu 395 €

  • suodattimen kasauksen ja asennuksen
  • lämmittimen asennuksen ja kytkemisen
  • tekniikan kiinnittämisen altaaseen sekä toimivuuden testaamisen.

 

 

Valitse alla olevasta valikosta altaan väri, klikkaa Lisää ostoskoriin -nappia ja etene tilauslomakkeelle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): DROP Low - Allaspaketti sähkölämmityksellä Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kuvaus

Sähkölämmittimen asennuksessa sekä muissa sähköasennuksissa tulee aina käyttää sähköalan ammattilaista. Suodatin tulee koota ja asettaa ennalta määrättyyn laitetilaan. Altaalle on määritetty huoltoluukun, porenapin ja poistoputken sijainti valmiiksi. Asiakkaan osoittama sähköasentaja vastaa sähköasennuksesta sekä tekniikan ajastamisesta.

 

Valmiisiin allaspaketteihin ei voi tehdä muutoksia. Kysy aiheesta lisää asiakaspalvelusta.

 

 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivatonta.

Lisätiedot
Paino 210 kg
Mitat 220 × 220 × 74 cm