DROP Low – Allaspaketti kamiinalla

4190.00 

 

Drop Low on erinomainen vaihtoehto pihoille, joissa terassin korkeus on rajoitettu, tai allasta ei haluta upottaa terassiin. Kolmanneksen matalampi Low-malli on muuten saman kokoinen kuin isoveljensä Drop Original, mutta jalkatila on nostettu lähes istuimen korkeudelle. Tämä mahdollistaa upotuksen esimerkiksi rivitalojen matalille terasseille tai kattoterasseille. Käytännöllisyydestä tai ergonomiasta ei tarvitse tinkiä, sillä Drop Low myötäilee muuten täysin ikonisen Drop Original -mallin muotoja.

DROP Low – kamiinapaketti sisältää kaiken tarvittavan perinteiseen puukamiinalla varustetun altaan käyttöön. Kamiinapaketin sisältö:

 

 

Kamiinapaketin avulla pääset nauttimaan puulämmitteisistä kylvyistä ympäri vuoden. Erittäin tehokas kamiina tarjoaa markkinoiden huippua edustavan lämmitysajan. Altaan polyuretaanieristyksen ja eristekannen ansiosta vesi lämpenee nopeammin sekä vastaavasti pysyy lämpimänä pidempään. Kannen avulla pidät myös roskat loitolla. Kamiinan läpiviennit on määritetty valmiiksi, oheisen kuvan mukaisesti. Tarkemmat tiedot teknisistä asioista saat asiakaspalvelustamme.

 

Allaspaketin hintaan lisätään toimitusmaksumme 195 €, joka kattaa toimituksen kuorma-autolla koko Manner-Suomeen.

 

Meiltä myös saatavilla lisäpalveluna (PK-seutu,  Muiden paikkakuntien osalta kysy lisää ja pyydä tarjous asiakaspalvelustamme) nostopalvelu helpottamaan asennusta. Nostopalvelu sisältää altaan noston sijoituskohteeseen Hiab-nosturilla.

Nostopalvelu 495 €

 

 

Valitse alla olevasta valikosta altaan väri, klikkaa Lisää ostoskoriin -nappia ja etene tilauslomakkeelle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): DROP Low - Allaspaketti kamiinalla Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Kuvaus

Valmiisiin allaspaketteihin ei voi tehdä muutoksia. Kysy aiheesta lisää asiakaspalvelusta.

 

Allaspaketin asennus- ja käyttöohjeet.

 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivatonta.

 

Kamiinan läpiviennit on määritetty valmiiksi, oheisen kuvan mukaisesti. Tarkemmat tiedot teknisistä tiedoista saat asiakaspalvelustamme.

 

HUOM! Kamiina on valmistettu merivettä kestävästä 3 mm:n merialumiinista, jolla on erinomainen lämmönjohtavuus. Kamiinan etupaneli on pulverimaalattua terästä. Merialumiinikamiinan elinikä on hyvin pitkä, mutta materiaali ei ole täysin ruostumaton ja se saattaa siksi ruostua ajan myötä.

Lisätiedot
Paino 120 kg
Mitat 220 × 220 × 74 cm