CleanTab 5 g –klooritabletti / 1 kg

25.00 

 

CleanTab 5 g on nopeasti liukeneva klooripohjainen tabletti, joka varmistaa veden hygieenisyyden. Tabletteja käytetään heti altaantäytön yhteydessä sekä kauden aikana jatkuvaan desinfiointiin. 

Kuvaus

Käyttöohje CleanTab 5 g:  

Drop Original -altaan täyttömäärä on n. 1500 litraa. Täyttömäärä riippuu myös siitä, kuinka monta ihmistä kylpee samanaikaisesti. Normaalisti veden pinta on hyvä pitää n. 15 cm altaan reunaa matalampana. Ohjeet ovat suuntaa antavia esimerkkejä ja annostelumäärät ovat laskettu 1500 litran mukaan. Desinfiointiaineiden tarve riippuu siitä, onko veden pH-arvo neutraali. 

 

Ennen altaan käyttöä tai veden vaihdon yhteydessä: 

Täytä allas normaalisti (veden pinta n. 15 cm altaan reunaa matalampana). Lisää suoraan veteen 4-6 CleanTab (5 g) -tablettia kiertovesipumpun ollessa käynnissä. Tabletit liukenevat muutamassa minuutissa, etenkin jos vesi on lämmintä. 

 

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen / jatkuva veden hoito: 

Veden jälkidesinfiointi on erittäin tärkeää, jotta bakteerikasvu saadaan estettyä. Lisää altaaseen 2-3 CleanTab (5 g) -tablettia kiertovesipumpun ollessa käynnissä. Tabletit liukenevat muutamassa minuutissa, etenkin jos vesi on lämmintä. 

 

Säilytä tuote pystyasennossa alkuperäispakkauksessa lasten ulottumattomissa, suojassa jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.