CleanTab 1 g –klooritabletti / 500 kpl

35.00 

 

Käyttöohje

Drop Original -altaan täyttömäärä on n. 1500 litraa. Täyttömäärä riippuu myös siitä, kuinka monta ihmistä kylpee samanaikaisesti. Normaalisti veden pinta on hyvä pitää n. 15 cm altaan reunaa matalampana. Ohjeet ovat suuntaa antavia esimerkkejä ja annostelumäärät ovat laskettu 1500 litran mukaan. Desinfiointiaineiden tarve riippuu siitä, onko veden pH-arvo neutraali.

Ennen altaan käyttöä tai veden vaihdon yhteydessä:

Täytä allas normaaliin vedenkorkeuteen. Lisää yksi Spa CleanTab jokaista altaan käyttäjää kohden kiertovesipumpun ollessa käynnissä. Tabletit liukenevat muutamassa minuutissa, etenkin jos vesi on lämmintä.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen / jatkuva veden hoito:

Lisää veteen aina käytön jälkeen yksi Spa CleanTab (1 g) -tabletti jokaista käyttäjää kohden kiertovesipumpun ollessa käynnissä.

Säilytä tuote pystyasennossa alkuperäispakkauksessa lasten ulottumattomissa, suojassa jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Kuvaus

CleanTab 1 g -klooritabletti on nopeasti liukeneva klooripohjainen tabletti, joka varmistaa veden hygieenisyyden. Tabletteja käytetään heti veden täytön yhteydessä sekä kauden aikana jatkuvaan desinfiointiin.