Aktivator / 1 l

15.00 

 

Kloorittomaan veden hoitoon!

Käytetään yhdessä kloorittomien OxyChock -rakeiden kanssa. Aktivatorin käyttö pidentää ja tehostaa aktiivihapen desinfiointitehoa merkittävästi.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Kuvaus

Käyttöohje:

Käytä yhdessä OxyChock –rakeiden kanssa.

Drop Original -altaan täyttömäärä on n. 1500 litraa. Täyttömäärä riippuu myös siitä, kuinka monta ihmistä kylpee samanaikaisesti. Normaalisti veden pinta on hyvä pitää n. 15 cm altaan reunaa matalampana. Ohjeet ovat suuntaa antavia esimerkkejä ja annostelumäärät ovat laskettu 1500 litran mukaan.

Ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä jokaisen veden vaihdon yhteydessä on tehtävä shokkidesinfiointi. Shokkidesinfiointi kannattaa tehdä aina silloin, kun vesi näyttää heikkolaatuiselta. Lisäksi hellekausien aikana on syytä tehdä desinfiointeja useammin.

  • Lisää suoraan veteen 15 ml (ruokalusikallinen) Aktivator -ainetta ja 15 g OxyChock –rakeita kiertovesipumpun ollessa käynnissä.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen / jatkuva veden hoito:

  • Mittaa veden pH-arvoa säännöllisesti. Desinfiointiaineiden tarve riippuu siitä, onko veden pH-arvo neutraali.
  • Veden kunto riippuu paljon siitä, kuinka paljon allasta käytetään, mikä vuodenaika on (kesällä vettä tulee desinfioida useammin), missä lämpötilassa vettä pidetään sekä veden yleinen laatu (kaupungeissa vesi voi olla klooripitoisempaa, kuin maaseudulla).
  • Veden jatkuvaan hoitoon on vaikea antaa yhtä oikeaa ohjetta, koska veden laatu vaihtelee paljon edellä mainituista esimerkeistä riippuen. Kun allasta on käytetty jonkin aikaa, oppii tuntemaan ns. oman veden.
  • Yksi ohje on, että lisää joka kolmas päivä altaaseen noin teelusikallisen (4 ml) Aktivator –ainetta ja 6 g OxyChock –rakeita, kun kiertovesipumppu on käynnissä.

Säilytä tuote pystyasennossa alkuperäispakkauksessa lasten ulottumattomissa, suojassa jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.