Rekisteri- ja tietosuojaseloste

 

Päivitetty 23.5.2018

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Asiakasrekisteri on Drop Design Pool Oy:n omaisuutta, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Drop Design Pool Oy kerää henkilötietoja tilauksen yhteydessä, osallistuessa mahdollisiin kilpailuihin tai käyttäjän muutoin lähettäessä yrityksellemme henkilötietojaan esimerkiksi palautteen muodossa. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Drop Design Pool Oy:n asiakasrekisteriin. Tästä tietosuojaselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Drop Design Pool Oy (Y-tunnus 2238453-5)
Linnankatu 35a
20100 Turku

Vilma Kölhi
vilma.kolhi@drop.fi
p. 010 339 1905

Rekisterin nimi

Drop Design Pool Oy:n asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä.

Henkilötietojen rekisteröinnin tarkoitus

  • Tilattujen tuotteiden ja palveluiden toimitus sekä laskutus
  • Asiakaspalvelun suoritus
  • Asiakasyhteydenpito ja markkinointi
  • Mahdollisten ongelmatilanteiden selvitys
  • Palvelun kehittäminen

Rekisterin tietoja käytetään Drop Design Pool Oy:n omaan suoramarkkinointiin, mikäli asiakas ei ole suoramarkkinointia kieltänyt. Drop Design Pool Oy voi käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja toimintansa kehittämiseen, suunnitteluun ja tuotetarjonnan kohdistamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisterissä on pääsääntöisesti asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: Nimi, mahdollinen yritys, maa, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut mahdolliset asiakaskohtaiset tiedot. Lisäksi asiakasrekisterissä on tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista. Tietoja käytetään yhteydenpitoon, asiakassuhteiden hoitamiseen ja markkinoinnin kohdistamiseen.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterissä on asiakkaan itse ilmoittamat tiedot sekä asiakassuhteen aikana kertyneet historiatiedot. Drop Design Pool Oy kerää henkilötietoja tilauksen yhteydessä, osallistuessa mahdollisiin kilpailuihin tai käyttäjän muutoin lähettäessä yrityksellemme henkilötietojaan esimerkiksi palautteen muodossa.

Tietosuojaperiaatteet

Rekisteri sijaitsee yrityksen sähköisessä järjestelmässä. Järjestelmä on suojattu normaaleilla yritysten toimenpiteillä olemassa olevilla menetelmillä. Rekisterin sisältöä käsittelevät vain työntekijät, joiden työtehtävissä se on tarpeellista. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin sekä salasanoin.

Verkkosivumme on suojattu SSL-sertifikaatilla, jonka johdosta yhteystietojen antaminen on turvallista. Verkkopankkimaksamisesta vastaa Checkout Finland ja he vastaavat maksutapahtuman aikana olevasta suojauksesta.

Tietojen luovutukset ja siirto

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Drop Design Pool Oy:n ulkopuolelle. Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen (palveluntarjoajat ja yhteistyökumppanit) käyttöön esimerkiksi tilauksen toimitusta koskien. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

  • Pipedrive
  • MailChimp
  • Microsoft Outlook (sähköposti)
  • WordPress
  • Checkout Finland
  • Kuljetus- ja asennuspalvelut
  • Tehdas/valmistus

Asiakasrekisterin tietoja ei välitetä tai anneta EU:n ja euroalueen ulkopuolelle. Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin.

Tarkastusoikeus ja tietojen päivittäminen

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi. Kun haluat tarkastaa sinua koskevat tiedot, tarkastuspyynnöt tulee lähettää yhteyshenkilölle kirjallisesti.

Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun. Sähköpostimarkkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan poistumislinkin kautta.

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivusto lähettää selaimelle evästeen – pienen tekstitiedoston, joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Käytössä on sekä väliaikaisia istuntotunnus-evästeitä, jotka sulkeutuvat, kun suljet Internet-selaimen, että pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneen kovalevylle. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Ne antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön.

Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.