Joulukuuntarjous2_1130x400

Joulukuun tarjous on voimassa 21.12.2018 asti ja se koskee kaikkia joulukuussa tehtyjä tilauksia. *Huomioithan, että tekniikan asennuspalvelussa on paikkakuntarajoituksia. Tällä hetkellä allastekniikan asennuspalvelua tarjotaan vain alueilla Uusimaa, Turku, Tampere ja Pori. Muiden paikkakuntien osalta kysy lisää ja pyydä tarjous asiakaspalvelustamme: 010 339 1900 tai drop@drop.fi.

Drop-allaspaketit
Säästä jopa 1500€!

Olemme koonneet erilaisia allaspaketteja helpottamaan valintaasi. Valmiiksi räätälöidyt allaspaketit on koottu asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, jotta mahdollisimman moni löytäisi itselleen sopivan allaspaketin valmiina.

drop-kustavi-kuusisto-7803

DROP Original

Allaspaketti kamiinalla

 4390€ 5799€

Kamiinapaketti

Drop-allas sähkölämmityksellä

DROP Original 

Aina valmis allaspaketti sähkölämmityksellä

4590€  6010€

Sähköpaketti

Harmaa Drop poreilla

DROP Original Deluxe 

Aina valmis allaspaketti 3kW sähkölämmityksellä

5990€ 7590€

Deluxe 3kW

droppi

DROP Original Deluxe

Aina valmis allaspaketti 9kW sähkölämmityksellä

6290€ 7890€

Deluxe 9kW

drop-kustavi-kuusisto-7730_rajattu

DROP Low 

Allaspaketti kamiinalla

4190€  5599€

Low kamiinapaketti

drop-kustavi-kuusisto-7762

DROP Low 

Allaspaketti sähkölämmityksellä ja poreilla

4890€  6700€

Low sähköpaketti

Harmaa Drop-allas

Räätälöi oma Drop-designallas
alk. 2990.00 € (3590€)

Drop-allas on Vuoden Designteko -palkinnolla huomioitu upea uniikki ulkoallas, jonka lämmitysmuodon ja varustetason voi valita juuri omien tarpeiden mukaan. Voit valita perinteisen puulämmityksen kamiinan avulla, tai vaihtoehtoisesti sähkö- tai maalämpöratkaisun aina valmiiseen Drop-altaaseen.

Altaassa on valmiina painekyllästetty puurunko, joka tekee sen asentamisesta, integroimisesta terassiin tai paneloinnista erittäin helppoa.

Drop-altaalle myönnetään 3 vuoden takuu.

Hinnat sisältävät alv 24%.

Valkoinen Harmaa

Dropin lisäpalvelut

Drop tarjoaa allaspaketin yhteydessä myös lisäpalveluita, helpottamaan sinun altaan asennusta. Hoidamme altaanne kuljetuksen, noston kohteeseen tai asennuksen puolestasi.

Drop Lisäpalvelut

Tsekkaa myös nämä

Drop-altaaseen on tarjolla monipuolinen valikoima lisävarusteita, oheistuotteita sekä vedenhoitotuotteita. Jos et ole vielä varma, mitä haluat, ole yhteyksissä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! Yhteystiedot löydät täältä.

Drop_Design_Fire_Web_1

Drop Design Fire

Upeasti muotoiltu Drop-ulkotuli. Täysin kotimainen tulisija on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista Suomen vaativaan ilmastoon. Saatavilla myös etanolipolttimella kun kaivataan hillitympää tulisijaa esimerkiksi lasitetuille terasseille.

Drop Design Fire

Lisävarusteet

Drop toimii mainiosti sellaisenaan, mutta jos haluat hieman lisää luksusta vaikka porejärjestelmällä tai  helppohoitoisuutta puhdistavalla UV-järjestelmällä tutustu monipuoliseen lisävarustevalikoimaamme.

 

Lisävarusteet

Allaskemikaalit

Laaja valikoima vedenhoitotuotteita, joilla saat pidettyä kylpyvetesi kirkkaana ja puhtaana helposti. Saatavilla myös kloorittomia puhdistusaineita.

 

 

Allaskemikaalit