Drop-altaan mittakuvat

 

 

 

Altaan ja rungon mitat

 

Allaspakettimme sisältää painekyllästetystä puusta valmistetun rungon, joka on rakennettu tukemaan allasta. Rungon pohja on rakennettu siten, että altaan paino jakautuu tasaisesti koko pohjan alueelle.

 

 

 Koko rungon eristys

 

Koko rungon eristys toteutetaan 50 mm paksusta ESP Silver -eristelevystä, joka vuorataan vielä vanerilla. Tämä kasvattaa altaan kehikon kokoa hieman, jolloin rungon mitat ovat noin 214 cm x 214 cm. Tällä koko rungon eristyksellä saadaan samalla koko altaan runko lämpimäksi laitetilaksi, johon laitteisto on helppo sijoittaa. Tämä myös suojaa porejärjestelmän letkuja jäätymiseltä, toisin kuin eristetty laitetila jossa eristetään vain ¼ altaan kehikosta. Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää, jos otetaan lisävarusteeksi sähkö- tai maalämpölämmitys ja suodatin, mutta ei porejärjestelmää.

Koko rungon eristyksessä altaan rungon päälle asennetaan n. 1cm paksuinen vesivaneri, joka kasvattaa rungon kokoa kuvan mukaisesti kahdella sentillä sivusuunnassa, sekä yhden sentin pystysuunnassa.

 

Alla kuva Drop-altaasta koko rungon eristyksellä. Vanerointi asennetaan kehikon päälle ja vaneriin asennetaan huoltoluukku määritettyyn kohtaan, josta on pääsy laitteistoon.

 

 

Kamiina

 

Tehokas 30 kW:n kamiina valmistetaan kestävästä merialumiinista. Kamiinan kanssa toimitetaan 2 metriä letkua, tarvittavat kiristimet, 2 metrin piippu, sekä allastilauksen yhteydessä altaaseen asennetut läpiviennit. Kamiinan piippua on mahdollista pidentää 1 metrin jatkopaloilla, joita voit tilata asiakaspalvelustamme.

Saat kuvat suuremmaksi klikkaamalla.

Alla vasemmalla kamiina RST-luukulla, oikealla kamiina vakioluukulla joka on pulverimaalattua merialumiinia.