DROP-designallas

alk. 2990.00 €

Drop-allas on Vuoden Designteko -palkinnolla huomioitu upea uniikki ulkoallas, jonka lämmitysmuodon ja varustetason voi valita juuri omien tarpeiden mukaan. Voit valita perinteisen puulämmityksen kamiinan avulla, tai vaihtoehtoisesti sähkö- tai maalämpöratkaisun aina valmiiseen Drop-altaaseen.

Altaassa on valmiina painekyllästetty puurunko, joka tekee sen asentamisesta, integroimisesta terassiin tai paneloinnista erittäin helppoa.

Drop-altaalle myönnetään 3 vuoden takuu.

Hinnat sisältävät alv 24%.

Tutustu ja tilaa

Tsekkaa myös nämä

Drop-altaaseen on tarjolla monipuolinen valikoima lisävarusteita, oheistuotteita sekä vedenhoitotuotteita. Jos et ole vielä varma, mitä haluat, ole yhteyksissä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! Yhteystiedot löydät täältä.

Drop_Design_Fire_Web_1

Drop Design Fire

Upeasti muotoiltu Drop-ulkotuli. Täysin kotimainen tulisija on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista Suomen vaativaan ilmastoon. Saatavilla myös etanolipolttimella kun kaivataan hillitympää tulisijaa esimerkiksi lasitetuille terasseille.

Drop Design Fire

Lisävarusteet

Drop toimii mainiosti sellaisenaan, mutta jos haluat hieman lisää luksusta vaikka porejärjestelmällä tai  helppohoitoisuutta puhdistavalla UV-järjestelmällä tutustu monipuoliseen lisävarustevalikoimaamme.

 

Lisävarusteet

Allaskemikaalit

Laaja valikoima vedenhoitotuotteita, joilla saat pidettyä kylpyvetesi kirkkaana ja puhtaana helposti. Saatavilla myös kloorittomia puhdistusaineita.

 

 

Allaskemikaalit